Cím kép

HÍREK - Zöld Pont sátor

Felhívás

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Prevenciós Központ a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálás céljából felhívást intéz kerületi állampolgárok részére.
A divattervezés iránt érdeklődő alkotók jelentkezését várjuk. A Lakóközösségi Napok programja keretében a Zöld Pont sátorban bárki részt vehet egyénileg vagy csoportosan.
Részvétel feltétele: újrahasznosított textil, műanyag, fa, fém alapanyagból vagy bármilyen háztartási hulladékból készült ruhadarab készítése.

Az alábbi időpontban és helyszínen várjuk az elkészített ruhadarabokat:
– Április 27., 15.00-19.00 óra – Gidófalvy lakótelep (Prevenciós Központ udvara)
– Május 11., 15.00-19.00 óra – Lkn-Extra! – Európa Nap – Gyermek tér
– Június 8., 15.00-19.00 – Vizafogó lakótelep
– Június 29., 15.00-19.00 óra – Országbíró lakótelep
– Augusztus 24., 15.00-19.00 óra – Bulcsú park
– Szeptember 14., 15.00-19.00 óra – Duna terasz

Kötelező elemek:
• A készített ruha bemutatható legyen élő személyen
• A készült ruha fotódokumentációja: minimum 3 nézetből készüljön fotó, vagy készíthető, de nem kötelező, videó is a dokumentáció céljából ebben az esetben a youtube csatornára kell feltölteni a maximum 2 perc hosszúságú kisfilmet.
A pályaművek értékelésének szempontjai:
• a pályázati munka ötletessége
• az újrahasznosított anyagok mennyisége
• valamennyi beérkező, érvényes pályázat értékelését a kiírók által felkért zsűri végzi A zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.
Minden alkalommal a Zöld Pont sátorban kerülnek bemutatásra. A rendezvény ideje alatt a legtöbb szavazatot kapott bemutatott termék ajándékutalványt kap. utalvány értéke: 20 000,-Ft. Minden benyújtott pályamunka 5000,-forint értékű utalványban részesül, függetlenül az alkotók számától.

A pályázó teljes körűen és feltétel nélkül elfogadja a pályázati kiírásban részletezett feltételeket és a nyertesek kiválasztásának módját. A pályázó a pályázati anyag benyújtásával hozzájárul, hogy a pályázatban szereplő információkat, illusztrációkat, képi- és hanganyagokat és az elkészült ruhát, a pályázat kiírója nyilvánosan felhasználja. A pályázati anyag benyújtásakor a pályázó nyilatkozik arról, hogy az alkotás eredeti, önálló munka és szerzői jogokat nem sért.