Étkezés befizetés

EBÉDBEFIZETÉS

Decemberre

November 6-én (Szerdán)

0700–1200–ig

November 7-én (Csütörtökön)

700–1200–ig
Összesen 18 nap = 6.066,-Ft

Fontos:

 December 7-én szombati munkanap lesz.

Ezen a napon intézményünkben összevont  csoportok fognak működni. Amennyiben erre a napra nem kérnek óvodai ellátást, kérjük az ebédbefizetéskor jelezzék.

 December 14-én szombati munkanap lesz.

Az ügyeletet a Napraforgó tagóvoda biztosítja. Amennyiben erre a napra nem kérnek óvodai ellátást, kérjük az ebédbefizetéskor jelezzék.

 Az iskolai téli szünet alatt 2019. december 23-án és 2020. január 2-3. között

 összevont csoportok fognak működni az óvodában. Kérjük, amennyiben ezekre a napokra nem kérnek óvodai ellátást, jelezzék a befizetés alkalmával.

 Az étkezési díjak befizetése online módon minden hónap 20-ig lehetséges. Aki ezt elmulasztja, csekken rendezheti a befizetést.

Csekket az irodába tudunk adni, és csak a befizetést igazoló papír felmutatása után tudunk pót rendelni. Amennyiben a pótrendelés megtörténik reggel  9:00 óráig, akkor másnapra tudunk a gyermek részére étkezést rendelni. 9:00 óra után a rendelés átfutási ideje két munkanap.

 Az ingyenesen étkezők is tudják használni a kerületi honlapot az étkezés megrendelésére és lemondására. Az erre alkalmas felület az etkeztetes.budapest13.hu. Azoknak, aki továbbra is az óvodában kívánják megrendelni gyermekeik számára az ingyenes étkezést, az aulában elhelyezett postaládán keresztül van erre lehetőségük.

Budapest, 2019.10.16.                                                                             Bákány Brigitta

                                                                                              Tagóvoda vezető