Óvodapedagógus állásbörze a XIII. kerületben

Kedves érdeklődő pedagógus Kollégánk!

A nyugdíjba vonuló munkatársaink helyére keressük csapatunk új óvodapedagógusait. Azért, hogy közelebbről is megismerkedhessünk, nyílt délelőttöt szervezünk az óvodáink iránt érdeklődő óvodapedagógusok számára. Ha pályakezdő vagy szerezd meg nálunk az első gyakorlati tapasztalataidat, ha már gyakorlott pedagógus vagy, hasznosítsd a tudásodat nálunk. Kérjük, hogy a regisztráció részeként töltsd ki az alábbi kérdőívet, ami alapján személyesen ajánlunk számodra akár több intézményt is a 18 tagóvodánk közül. A részvétel ingyenes!
Regisztráció az alábbi linken: https://forms.gle/PxPrATc8XzkaZwtNA
A beérkezett jelentkezésed után személyesen vesszük fel Veled a kapcsolatot. A jelentkezők száma korlátozott, a beérkezés sorrendjében rögzítjük. Jelentkezz minél hamarabb! A regisztrációd határideje: 2020. február 16. vasárnap éjfél.
Látogatásod alkalmával szakmai anyagokat és ajándék jegyet adunk át a XIII. kerületi Óvodapedagógiai Konferencia és workshop szakmai programsorozatára, mely 2020. március 3.-án kerül megrendezésre a József Attila Művelődési Központban.

Erdélyi Nóra intézményvezető
Hoffer Ivett intézményvezető helyettes