Mozgó könyvtár és Mesefa

Kedves Szülők!

Fogadják sok szeretettel a Pitypang Tagóvoda Mozgó könyvtárát és Mesefáját! Reméljük, hogy sok örömüket lelik benne a gyermekekkel.

A Mesefa megalkotásával az volt a célunk, hogy értékközvetítő és színes irodalmi művekkel gazdagíthassuk a gyermekek családjainak irodalmi tárházát.
A Mesefánál kéthetente találkozhatnak ajánlónkkal.

Mozgó könyvtárunk törekvése, hogy a könyvek gazdát cserélhessenek, anélkül, hogy megunnák őket a gyermekek. Lehetőséget ad arra, hogy találkozási pont legyen ahol új barátságok születnek. Könyvtárunk a fenntarthatóság jegyében működik: kölcsönzéssel,a könyvek újrafelhasználásával szeretnénk a gyermekeket Önök által olvasóvá nevelni. A könyvtár kölcsönzési szabályzat alapján működik, melyet kérjük, figyelmesen olvassanak el! Bízunk abban, hogy örülnek kezdeményezésünknek, és a könyvtár készlete hosszú ideig biztosítja a közösségi célok megvalósulását.

A könyv felajánlásoknak örülünk, így amennyiben van olyan könyvük, amelyet óvodánk mozgó könyvtárának ajánlanak, kérjük, ezt a Nyuszi csoportban Botos Zsuzsanna óvodapedagógus felé jelezzék.

A Mesefa és a Mozgó könyvtár megálmodói:
Botos Zsuzsanna óvodapedagógus és Veibl-Magyar Vivien pedagógiai asszisztens