A rendkívüli szünet ideje alatti ügyeleti rend

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ A RENDKÍVÜLI SZÜNET IDEJE ALATTI ÜGYELETI RENDRŐL AZ EGYESÍTETT ÓVODÁBAN

2020. március 16-tól visszavonásig az Egyesített Óvodában rendkívüli szünetet rendeltünk el.
2020. március 18-tól a tagóvodák zárva tartanak, ügyeleti ellátást az eddigi igények alapján egy intézmény biztosít.

Az intézmény neve: Ákombákom Tagóvoda
Címe: 1133 Visegrádi köz 4.
Telefonszám: 06 1 239 1672
Email: akombakom@ovoda.bp13.hu

Elérhetőségekről bővebben: https://ovoda.bp13.hu/akom-bakom-tagovoda/elerhetosegek/

Az intézmény működési rendje a megszokottak szerint zajlik. A gyermekek felügyeletét óvodapedagógusok látják el. Egy csoportban maximum 10 gyermeket fogadunk. Kérjük, hogy az öltözőben egyszerre csak egy szülő – egy gyermek tartózkodjon. Ügyeletet folyamatosan lehet igénybe venni vagy lemondani, ennek módja, hogy az egyesitettovoda@ovoda.bp13.hu email címre megküldik igényüket. Abban az esetben, ha 8.30 óráig elküldik a jelentkezést, úgy a következő naptól tudják az ügyeletet igénybe venni gyermekük számára.
Azoknak a családoknak, akik óvodai ellátás nélkül igényelnek étkezést, a lakóhelyükhöz legközelebb eső iskolában, vagy az Ákombákom Tagóvodában van lehetőségük átvenni az ételt 2020. március 18-tól. Az átvételi pontokat az Egyesített Óvoda jelöli ki, melyről a szülőt értesíti. Az étkezés igénylése és lemondása is folyamatosan történik az egyesitettovoda@ovoda.bp13.hu email címen.
A rendkívüli szünet elrendelésétől függetlenül tagóvodáinkban a fertőtlenítő takarítások folyamatosan megvalósulnak szigorú előírás szerint a teljes épületekre vonatkozóan.
Köszönjük együttműködésüket és alkalmazkodásukat a megváltozott helyzethez. Kérjük, ha bármilyen kérdésük felmerül, keressenek bizalommal, munkatársaimmal azon vagyunk, hogy ebben a rendkívüli helyzetben a segítségükre legyünk.

Budapest, 2020. március 16.

Erdélyi Nóra
intézményvezető