TÁJÉKOZTATÓ LEVÉL A TAGÓVODAI NYÍLT NAPOKRÓL

Iktatószám: 2/8/2021

TÁJÉKOZTATÓ LEVÉL A TAGÓVODAI NYÍLT NAPOKRÓL

Kedves Érdeklődő Szülők!

Az országban kialakult rendkívüli járványügyi helyzet és az azzal kapcsolatos intézkedések folyamatosan fennállnak. Sajnálatosan emiatt nem tudjuk biztosítani az Önök részére a személyes jelenléttel járó látogatást az óvodákkal való ismerkedés során. A következő megoldásokat kínáljuk fel Önöknek a tagóvodákkal kapcsolatos információk megismerésére:

2021. február 22. hétfőtől, minden tagóvoda honlapján, a Galériában elérhető egy bemutatkozó anyag az óvoda pedagógiai sajátosságairól, tárgyi felszereltségéről, a leendő kiscsoportot indító óvodapedagógusok bemutatkozásáról. A tagóvodák honlapjai a következő linkről érhetők el: https://ovoda.bp13.hu/ovodaink/

2021. március 1.-től lesz elérhető az Egyesített Óvoda honlapján egy regisztrációs felület, melyen keresztül jelentkezni tudnak a tagóvodák által szervezett online tájékoztató értekezletekre. A jelentkezésük után, a megadott időpont előtt fognak kapni egy csatlakozási linket, arra az email címre, melyet a regisztrációkor megadtak. Ezen keresztül tudnak majd vendégként csatlakozni a megbeszéléshez, melyen részt vesz a tagóvoda vezetője, illetve a kiscsoportokat indító pedagógusok is. Itt lehetőségük lesz egyéni kérdéseket is feltenni munkatársainknak. Minden intézményünk több időpontot fog biztosítani, így több intézmény tájékoztatóján is részt tudnak venni.

2021. március 1.-től folyamatosan az óvodák honlapján és az Egyesített Óvoda Facebook oldalán rövid kisfilmeket osztunk meg intézményeinkről, hogy bepillantást nyerhessenek óvodáink életébe, hangulatába. Célunk, hogy képet kaphassanak épületeink felszereltségéről, a pedagógiai célú eszközeink használatáról, innovatív kezdeményezéseinkről, benyomást szerezhessenek tagóvodáink működéséről.

Szeretnénk megköszönni együttműködésüket ebben a rendkívüli helyzetben. Addig is tájékozódjanak elérhetőségeinken:

https://ovoda.bp13.hu/

https://www.facebook.com/Budapest-F%C5%91v%C3%A1ros-XIII-Ker%C3%BCleti-%C3%96nkorm%C3%A1nyzat-Egyes%C3%ADtett-%C3%93voda-250710369194493

és egyéni helyzetükkel kapcsolatos kérdéseikkel keressenek minket bizalommal a linken található telefonszámon és email címen:
https://ovoda.bp13.hu/magunkrol/munkatarsaink/

Gyermekeiket nagy szeretettel várjuk munkatársaimmal óvodáinkba!
Együttműködésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Budapest, 2021. február 22.

Erdélyi Nóra
intézményvezető