Étkezés megrendelés a térítésmentes étkezők számára – Étkezések lemondása

Tisztelt Szülők!

Azoknak, aki továbbra is az óvodában kívánják megrendelni gyermekeik számára a díjmentes étkezést, az aulában elhelyezett postaládán keresztül van erre lehetőségük.

Az étkezési díjak befizetése online módon minden hónap 20-ig lehetséges.

 A díjmentes étkezők is tudják használni a kerületi honlapot az étkezés megrendelésére és lemondására. Az erre alkalmas felület az alábbi linken találják :www.etkeztetes.budapest13.hu

Aki a fenti időpontokban ezt elmulasztja, csekken rendezheti a befizetést. Csekket az irodában tudunk adni és csak a befizetést igazoló papír felmutatása után tudunk pótrendelni. Amennyiben a pótrendelés megtörténik reggel 9:00 óráig, akkor másnapra tudunk a gyermek részére étkezést rendelni.9:00 óra után a rendelés átfutási ideje két munkanap.

Étkezés lemondása :

Hiányzás esetén az étkezés lemondható minden nap az óvodatitkároknál telefonon vagy a földszinten elhelyezett postaládán keresztül. Formanyomtatványt a postaládák alatt elhelyezett fiókokban találnak. A normál étkezők számára 8.30 percig a diétás étkezők számára pedig  8:15 percig van erre lehetőségük. A lemondott étkezés a bejelentés követő nap lép érvénybe és a következő hónap étkezés befizetéskor íródik jóvá a lemondott napok térítési díja.

A következő hétre áthúzódó hiányzást pénteken reggel meg kell erősíteni, mert nem kerülnek lemondásra automatikusan a további hiányzó napok étkezései.

A be nem jelentett hiányzás esetén a szülő a térítési díj jóváírására igényt nem tarthat.