HÍREK

Étkezési befizetések

Kedves Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a készpénzes  étkezési befizetések időpontjai az alábbiak szerint alakulnak. A webes felületen történő  befizetésre minden… Bővebben »

Könyvajánló

Gail Reichlin – Caroline Winkler: Túlélőkalauz szülőknek – A nevelés titkai Kocsis Gabriella: Szülősuli Mézes Judit: Bátorító mesék Simonné Zachár… Bővebben »

Fórum

Kedves Szülők! A családoknak, a gyerekek nevelése érdekében szülői fórumot tartunk. Egy évben 2-3 alkalommal rendezzük meg (szülői igény szerint),… Bővebben »

Nyári élet

A nyári időszakban  a főbb napirendi pontok betartásával lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gyerekek jól szervezetten, de szabadabban élvezhessék a… Bővebben »

Óvodánk udvara

2019 nyarán óvodánk udvarán felújítási munkákat végeztek. Két csoportnál a teraszokat teljesen átépítették, valamint az óvodában lévő összes napellenzőt motorizálták…. Bővebben »

Föld napja

2018 áprilisában hagyomány szerint újra megrendezésre kerül a FÖLD NAPI rendezvénysorozat a családok részvételével. További információról a csoportokban elhelyezett faliújságokról… Bővebben »

Napvitorla

2017-ben elkészült az intézmény udvarán a napvitorla rendszer, a gyermekek egészségvédelme érdekében.